Veseli bomo vaših vprašanj in predlogov na:

 Ljubljana 01 / 810 90 32, 040 591 170
 Ravne na Kor. 02 / 82 15 001
 info@naturna.si

Kontakt

Zakaj bi nas kljub poplavi ponudbe sploh obiskali?

zakaj nasV mnogih letih svojega dela smo spoznali navade, težave in želje kupcev ter na drugi strani vse prednosti in slabosti materialov ter proizvajalcev.

Glede na spoznanja smo ob iskanju surovin in dobaviteljev imeli zelo stroge kriterije. Le z vrhunskimi proizvodi in korektnim poslovanjem bomo lahko zadovoljili zahtevnega kupca in se postavili ob bok zvenečim imenom. Odločili smo se obnašati in ravnati odgovorno na vseh področjih in v vseh fazah našega poslovanja.

Mnenja kupcev

 

Zakaj so ležišča in vzglavniki iz ekološkega lateksa dobri za vas?

  • Nudijo popolno ergonomsko podporo telesa
  • So udobna, zdrava in zračna
  • Imajo 100% naravno anti alergijsko zaščito
  • Ne vsebujejo škodljivih kemikalij (formaldehida, pesticidov, herbicidov, toksinov)

 

Zakaj kupiti ležišča in vzglavnike iz ekološkega lateksa?

  • Ker so izdelana v Sloveniji
  • Ker boste s tem podprli slovensko proizvodnjo in številne okoljevarstvene in družbene projekte, ki potekajo po celem Svetu
  • Ker so izdelani po načelih pravične trgovine
  • Ker ne obremenjujejo okolja

Več o zdravih izdelkih za spanje v pogovorni oddaji z Jasmino - Klepet ob kavi:

 

 

 

Naši članki v novicah Skupaj za zdravje človeka in narave:


Odgovorno do VAS

V sodelovanju z evropskimi dobavitelji smo skrbno izbrali in razvili linijo ležišč in vzglavnikov, ki so najbolj primerni za slovenskega potrošnika (prilagojena trdota ležišč, najbolj primerne višine ležišč in postelj, nadgradnje ležišč za vse spalne uživače, različne oblike in višine vzglavnikov za vse širine ramen,naravni materiali,...).

Ker smo že vrsto let v tem poslu, vemo da pri tovrstnih izdelkih masovna prodaja ne nudi popolnega zadovoljstva mnogim posameznikom, ki zaradi svojih želj, zdravstvenih težav ali le navad iščejo potrebujejo izdelek čisto po svojem ''okusu''. Odločili smo se, da bodo naši izdelki in naš odnos popolnoma osredotočen na posameznika. V ospredje ne postavljamo izdelkov, temveč VAS.


Odgovorno do okolja in ljudi v procesu proizvodnje

Preberite si celoten postopek izdelave in varovanja okolja:

1. Pridobivanje kavčuka na Gvatemali s pozitivnim ogljičnim odtisom:
Kavčuk se pridobiva znotraj Rainforest organizacije (FSC), ki nadzoruje rabo dreves. Le ta rastejo na plantažah, zato se ne izsekava gozda, se ne povzroča erozija tal in se ne uničuje rastlin oziroma ne preganja avtohtonih prebivalcev gozdov.

2. Proizvodnja lateks jeder v Belgiji z zaprtim vodnim krogom:
Prvo podjetje v Belgiji s proizvodnjo po sistemu zaprte zanke. Ob izdelavi lateks jeder se v industrijske namene ne porabi niti kaplja pitne vode in niti kaplja odpadne vode ne gre v podtalnico.

3. Pridobivanje bombaža v Ugandi po načelih pravične trgovine:
Gojenje ekološkega bombaža združuje tradicionalna 150 letna znanja in tehnologijo s katero se lahko prideluje ekološki bombaž visoke čistosti in izredne kakovosti. Z garancijo nakupa podjetje zagotavlja kmetom finančno varnost.

4. Zasaditev slovenskih gozdov in zaščita deževnega gozda:
Upoštevanje strogih pogojev glede transporta, skladiščenja, materialov in končnih obdelav ležišč. 

5. POSEBNOSTI NAŠIH LEŽIŠČ:
Ležišča pod blagovno znamko Naturna so edina ležišča v Sloveniji, ki so od začetka do konca narejena brez škodljivih kemikalij (formaldehida, pesticidov, herbicidov, insekticidov,...). Končni izdelki nastajajo v Sloveniji v naši lastni proizvodnji.  Izdelana so iz 100% eko lateksa in prevlek iz 100% ekološkega bombaža. Tako se ležišče kljub prisotnosti naravnih materialov popolnoma prilagaja vašemu telesu, nudi udobje ter naravno anti alergijsko zaščito.


10 LETNA GARANCIJA NA ZADOVOLJSTVO

Ležišča se morajo zaradi higienskih razlogov menjati vsakih deset do petnajst let. Za naša ležišča boste prejeli 10 letno garancijo.


SPOŠTUJEMO VAŠ ČAS in BREZPLAČNA DOSTAVA PO VSEJ SLOVENIJI

Prilagodili se bomo vašim željam za čas dostave. Izdelke vam bomo dostavili v stanovanje in v primeru nakupa postelje to tudi brezplačno zmontirali. Vse bomo storili, da bo celoten postopek od začetka nakupa do konca potekal brez nepotrebnih bremenitev za vas. Ležišča in postelje vam bomo dostavili in zmontirali kjerkoli v Sloveniji- seveda BREZPLAČNO.


VRHUNSKI NARAVNI MATERIALI

Ker je beseda kakovost na žalost že pošteno zlorabljena, smo ob izbiri surovin in proizvodnji šli nekoliko oziroma mnogo dlje. In kar je najpomembneje- pripravili smo realne in dostopne cene za vse, ki zahtevate naravne materiale in ki bi se končno radi dobro naspali. Kliknite in preverite aktualno ponudbo.


IZDELKI PO VAŠI MERI

Vsi izdelki se lahko naredijo popolnoma po vaših željah. Izberete lahko različne izvedbe, dimenzije, višine in barve postelj ter poljubne dimenzije ležišč in odej.


OBROČNO ODPLAČEVANJE PO VAŠI ŽELJI

Bi želeli odlično spati, pa vam je plačilo v enkratnem znesku prevelik finančni zalogaj? Pripravili smo ugodno obročno odplačevanje. Več v spletni trgovini www.zelenatrgovina.si


NONSTOP DOSEGLJIVI

Želite izvedeti kateri izdelek je najbolj ustrezen za vas in zakaj morda celo na novem ležišču, ki ste ga pred kratkim kupili pri drugem podjetju, ne spite dobro? Strokovno in na kratko vam bomo dali vse odgovore na vsa vaša vprašanja. Če želite lahko pošljete na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. vašo telefonsko številko in čas kdaj želite da vas pokličemo in v miru se bomo lahko pogovorili.

Za vse informacije smo vam dosegljivi na 01 810 90 32 (od ponedeljka do sobote od 9h do 20h) ali na 040 591 170.

 

Hvala vam, da ste obiskali našo stran!

Sandra Klemenc,

Lastnica blagovne znamke Naturna in Zelene trgovine v Ljubljani

LJUBLJANA - Zelena trgovina BTC

Hala A klet

Ameriška 13
tel: 01/ 810 90 32
tel.: 040 591 170

pon - sob od 10.00- 18.00
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

RAVNE NA KOROŠKEM - PE Naturna

Partizanska 4, 2390 Ravne na Kor.
tel. 02/82 15 001
Ogled možen po predhodnem dogovoru.
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

IN DEKOR d.o.o.

Šentilj pod Turjakom 38, 2382 Mislinja
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

  1. Ljubljana
  2. Ravne na Koroškem

Kontakt


LJUBLJANA

Šmartinska cesta 152
tel: 01/ 810 90 32
tel.: 040 591 170


MARIBOR

Tržaška Cesta 67A, 2000 Maribor
tel. 02/320 50 86


RAVNE NA KOR.

Partizanska 4, 2390 Ravne na Kor.
tel. 02/82 15 001